05-November-2020

Nanna konstateret Drægtig

forventet fødsel midt i uge 45

26-Oktober-2020

Perle konstateret Drægtig

forventet fødsel starten af uge 44

Reif´s Diamond Avlsgodkendt og PL 0/0

Disko Avlsgodkendt PL 0/0.

Reif´s Diamond Avlsgodkendt og PL 0/0

Nanna Avlsgodkendt. PL 0/0

Perle Avlsgodkendt. PL 0/0

Lidt om os

 

Kennel Reif`s er et lille stue opdræt, hvor hundene er en del af familien. Vi bor på en lille gård som ligger mellem Århus og Silkeborg, der er en stor have, som hundene kan lege i, om sommeren har jeg lidt Agility udstyr som vi hygger os med i haven. Hundene er med hvor vi er, de kommer også med på ferie i Campingvognen. Min familie består af mand og 2 Børn. På gården er der et par køer med kalve, en lille pony, høns og kat.

Jeg har haft hund hele midt voksne liv, Jeg fik min første Chihuahua: Nanna 2014, hele min familien fald for den skønne race, den lille hund med det store ego. Nu har vi 4 stk. Jeg har taget opdrætter uddannelsen ved DKK efteråret 2018.

Vi fik først Bonnito`s  Chihuahua Giulia Nanna. Vi hentede Nanna den 22.12.2014. På det tidspunkt var der ingen planer om udstilling, men vi kunne godt tænke os at få hvalpe. Nanna er blevet avlsgodkendt og Patella testet 0/0.

Som tiden gik, blev jeg nysgerrig på udstillinger, så i august 2017 fik vi My Pure Dreams Queen Of The Night Perle, Perle blev som hvalp. Bedst hvap på en udstilling, hun har været rundt til skuer og udstillinger, og fået mange fine beskrivelser. Perler er avlsgodkendt, og Patella testet 0/0.

Så i juli 2018 kom Love Bundles Dancing Through Magic Disko til, Disko blev Bedste Baby, på sin første udstilling, Disko er nu avlsgodkendt, og Patella testet 0/0. Og står til rådighed til paring. pris kr. 3.000,-

Vi har valgt at beholde Reif´s Diamondt, som er født 21.09.19 af Perle, Diamond er Avlsgodkendt og Patella testet 0/0. Og står til rådighed til paring. pris kr. 5.000,-

Alle hvalpene oplever hverdagslyde, kommer med ud at kører møde andre hunde, oplever forskellige ting. Har også haft hvalpene med på Camping. Hele familien hjælper med socialiseringen af hvalpene, så de bliver klar til at flytte hjemme fra.

Jeg går op i at hvalpen har et godt og kærligt sind, og at der er sunde og raske, derfor kommer de også forbi  http://sysvad.dk/ eller https://magtor.dk/   hvor de bliver gennem tjekket, så er vi er sikker på, at der ikke sidder noget og trykker nogen steder.  De bliver selvfølgelig også chippet, vaccineret og får ormekur, inden de rejser.

Jeg sætter stor pris på, at høre lidt fra hvalpene og et billede en gang i mellem.

Er Du/I interesseret i, at få besked når der er nyheder på min hjemmeside. F.eks. resultater fra udstillinger, billeder og når der er hvalpe på vej, så skriv en mail til mig eller en sms med din e-mail adresse så hører du fra os.

 Gitte@kennelreifs.dk eller tlf. +45 21 28 08 86.

 

 

Agility træning med Disko

9. gang han er af sted til træning.