27-November-2022

Udstilling KSS Brørup

03-December-2022

Skue DKK Brørup

04-December-2022

Jule Udstilling Kreds 5 DKK

Lidt om os

 

Kennel Reif`s er et lille stue opdræt, hvor hundene er en del af familien. Vi bor på en lille gård som ligger mellem Århus og Silkeborg, der er en stor have, som hundene kan lege i, om sommeren har jeg lidt Agility udstyr som vi hygger os med i haven. Hundene er med hvor vi er, de kommer også med på ferie i Campingvognen. Min familie består af mand og 2 Børn. På gården er der et par køer med kalve, en lille pony, høns og kat.

Jeg har haft hund hele midt voksne liv, Jeg fik min første Chihuahua: Nanna 2014, hele min familien fald for den skønne race, den lille hund med det store ego. Nu har vi 4 stk. Jeg har taget opdrætter uddannelsen ved DKK efteråret 2018.

Vi fik først Bonnito`s  Chihuahua Giulia Nanna. Vi hentede Nanna den 22.12.2014. På det tidspunkt var der ingen planer om udstilling, men vi kunne godt tænke os at få hvalpe. Nanna er blevet avlsgodkendt og Patella testet 0/0. Nanna er nu gået på pansion

Som tiden gik, blev jeg nysgerrig på udstillinger, så i august 2017 fik vi My Pure Dreams Queen Of The Night Perle, Perle blev som hvalp. Bedst hvap på en udstilling, hun har været rundt til skuer og udstillinger, og fået mange fine beskrivelser. Perler er avlsgodkendt, og Patella testet 0/0.

Vi har valgt at beholde Reif´s Diamondt, som er født 21.09.19 af Perle, Diamond er Avlsgodkendt og Patella testet 0/0. Og står til rådighed til paring. pris kr. 3.500, kr for spring og 1.500 kr. pr levende hvalp ved 14 dage. Gratis omparing hvis tæven går tom.

Vi har Behold Reif´s Hope, Hops første udstilling i KSS Best Baby, så det bliver spænden at se hvordan hun udvikler sig.

Reif´s Jessie er blevet ved os, så krydser vi finger for at hun kan blive vores nye korthåret Udstilling pige.

Alle hvalpene oplever hverdagslyde, kommer med ud at kører møde andre hunde, oplever forskellige ting. Har også haft hvalpene med på Camping. Hele familien hjælper med socialiseringen af hvalpene, så de bliver klar til at flytte hjemme fra.

Jeg går op i at hvalpen har et godt og kærligt sind, og at der er sunde og raske, derfor kommer de også forbi  http://sysvad.dk/ eller https://magtor.dk/   hvor de bliver gennem tjekket, så er vi er sikker på, at der ikke sidder noget og trykker nogen steder.  De bliver selvfølgelig også chippet, vaccineret og får ormekur, inden de rejser.

Jeg sætter stor pris på, at høre lidt fra hvalpene og et billede en gang i mellem.

Har du spørgsmål så ring eller skriv 😀

 tlf. +45 21 28 08 86.

 

 

Perle

Avlsgodkendt PL 0/0

Reif´s Jessie 8,5 uge

Reif´s Hope

5 mdr.

Nanna

Avlsgodkendt. PL 0/0

Reif´s Diamond

Avlsgodkend Pl 0/0